Rólunk

Kik vagyunk

MI VAGYUNK A 10H ÉS N1 NANO BEVONAT ELSŐ GYÁRTÓJA

Az ONYX Coating autóipari védő- és ápolószereket gyárt. Igyekszünk prémium minőségű termékeket szállítani, amelyek garantálják a teljes védelmet minden típusú jármű számára. Az első tanúsított 10H és N1 kerámia bevonat gyártójaként mi vagyunk az egyik legfejlettebb autóápolási vállalat a piacon.

Célunk nem csak a gépkocsi külsejének védelme, hanem az összes része. Kínálatunkban megtalálható a kerámiabevonatok, a belső bevonatok, az üvegvédők, a viasz- és szilikoneltávolítók, a festék -előkészítők és még sok más. Mindent megtalál, amire szüksége van egy autó fényesítéséhez, csiszolásához, detailing, bevonásához és fényezéséhez. Mindez páratlan védelmet nyújt.

alt="before ceramic and after ceramic coating ">
alt="black car ceramic coating shining">
alt=" car paint protection ">
alt=" applying ceramic coating for car ">
alt="white Mercedes ceramic coating ">

miért használja az ONYX-t?

Fejlett nano-kerámia védőbevonatok

Válassza az ONYX bevonatot a tökéletes csillogás, a fényezés védelme és a tartós felület érdekében

Grafén nanotechnológiát alkalmazunk, hogy a lehető legjobb védelmet nyújtsuk az autóknak. Hosszú évekig a fényezés volt az egyik legnagyobb probléma az autóipari rajongók számára. Megfelelő védelem nélkül a festék megsérülhet a kosz, a szennyeződés, a napsugárzás és sok más dolog miatt.

A grafén adalék legmodernebb technológiájának köszönhetően ez a probléma megoldódott. A grafénlapokká keményedő megoldás megalkotásával az autók soha nem voltak jobban védettek.

Onyx Nano Bevonat ELőtte Utána

Miért a nanotechnológia?

Ez a nanotechnológia használata az új ipari szabvány a detailing szektorban. Ezzel a technológiával nemcsak a műhelyekből érkező autók szebbek, mint valaha. De sokkal tovább alaposan védettek.

Ezt a grafén alkalmazást évtizedek óta kutatják mindenféle felület védelmének módjaként. Az eredmények megdöbbentőek, és azt mutatják, hogy kiváló védelmet nyújt a kemény felületeknek. Különösen akkor, ha megvédi a fémet a kopástól és a korróziótól.

A grafén nanotechnológia ezen alkalmazása az autóiparban átlátszó bevonatok formájában történik. Ezek a bevonatok tapadnak az autó felületéhez, és megakadályozzák, hogy bármi hozzáérjen a tényleges fényezéshez. Ez lehetővé teszi a fényezés átlátszóságát, miközben megvédi a költséges károsodástól.

Nemcsak tartósabbak, mint a hagyományos polimer bevonatok, hanem a szép kivitel minden előnyét nyújtják. Mivel képes megvédeni egy autót, miközben megmutatja legjobb tulajdonságait, ez a grafén nanotechnológia az új szabvány.

Védd Az Autód
a Világ első #1 N1
Bevonat termékkel

© Onyx 2024. All Rights Reserved. Privacy and GDPR | Garancia Terms and Conditions

×

Enquire Now!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.