Gyakran ismételt kérdések

Miért érdemes kerámia bevonatot választani?

A kerámia bevonat megvédi autóját a mindennapi használat során. A karcolásoktól és horpadásoktól kezdve a portól és szennyeződéstől, víztől és sártól, még az UV -károsodástól is. Fényes felülettel és ragyogó fényességgel évekig minimális gondossággal megőrzi autójának vadonatúj megjelenését. A viasztól eltérően, amelyet néhány havonta kell újra felvinni, a kerámiabevonat akár tíz évig is eltarthat újbóli alkalmazás nélkül. Az ONYX bevonattal bevont autó évekig tart.

Pontosan mi a kerámia nanoréteg?

A kerámia nanobevonat grafén -infúziós eljárást alkalmaz grafén -polimer rétegek létrehozására a bevonatban. A nano -polimerek ilyen felhasználása kemény felületet hoz létre, amelyet nehéz törni, és rendkívül ellenálló mindenféle sérüléssel szemben. Fejlett folyamatunk egyedülálló az ONYX bevonatú termékeknél, és garantáltan védi autóját.

Mit jelent a 10H?

Ha H -val ellátott védőbevonatot lát, ez a keménységre vonatkozik. A keménységet különböző módokon mérik, de a bevonó termékek által használt skála a grafit keménységi skála. Ez a tesztelési skála különböző keménységű grafitdarabokat kap a leglágyabb 1H -tól a legkeményebb 10H -ig, és húzza őket egy felületen, hogy lássa, mi hagy nyomot. A bevonatot az alapján osztályozzák, hogy melyik darab hagyhatott nyomot, ha volt egyáltalán. Az ONYX Coating termékek elérték a 10H minősítést, amelyet az SGS függetlenül tesztelt.

Milyen előnyei vannak a keménységnek?

A kerámia bevonat keménysége második rétegként szolgál az autó felett. Tisztán tartja az alatta lévő festékréteget, és megakadályozza a karcolásokat és karcolásokat a festék- és fémrétegekben. Ez sokkal könnyebbé teszi az autó karbantartását, fényes felületet és ragyogó fényt ad, és minden nap újszerűnek tűnik. Minden, amit az ONYX bevonat garantál.

Mit jelent az N1?

Ha N -vel jelölt védőbevonatot lát, ez azt jelzi, hogy a termék mennyire sima. A skála N1 -től N12 -ig terjed, az 1 a legsimább és a 12 a legdurvább. Ezt speciális berendezésekkel tesztelik, és az ISO szabvány szerint osztályozzák. Az ONYX bevonat garantálja az N1 simaságát.

Milyen előnyökkel jár a simaság?

Az autó felületének simasága valójában hihetetlenül fontos a karbantartása szempontjából. Minél simább az autó felülete, annál kevesebb részecske képes tapadni a felülethez. Ennek oka, hogy a sima felületnek minimális pontjai vannak, ahol szennyeződés és egyéb részecskék tapadhatnak. Ez azt is jelenti, hogy alacsonyabb az ellenállási együttható, vagyis kisebb a súrlódás a felületen. Ez azt jelenti, hogy a bevonat tovább tart. Az ONYX bevonattal az autó felülete még évekig selymesen sima lesz.

Mit jelent "hidrofób""?

Ha egy anyag „hidrofób”, az azt jelenti, hogy a víz nehezen tapad a felületéhez, vagy abszorbeálja azt. A kerámiabevonatunk ezt úgy éri el, hogy olyan sima és nem szívó felületet hoz létre, hogy a folyadék nehezen tapadjon a felülethez. Ennek eredményeként víz és egyéb folyadékok gyöngyöznek fel, és gravitációval gurulnak le az autóról. Ennek további előnye, hogy megnehezíti a káros folyékony vegyi anyagok rögzítését. Ez extra védőréteget biztosít, amelyet az ONYX bevonat garantál.

Még mindig waxolnom kell az autómat?

Az ONYX Coating bevonattal a waxolás feleslegessé válik. Mivel az autó kerámia bevonattal van ellátva, ez egyenértékű egy rendkívül tartós viaszbevonattal. Ahhoz, hogy a gyárilag új ragyogást kapjon, csak rendszeres sampons vízzel történő tisztítást kell elvégeznie. A viasz nem károsítja a kerámiabevonatot, de szükségtelen ahhoz, hogy a legjobban bevont autó már fényes és ragyogóan fénylő bevonatot kapjon.

Miért kell bevonni az autómat??

Nem csak az autó külseje kopik. Az autó belseje horzsolásokkal, UV -károsodásokkal, súrlódással, összenyomódással, még az általunk előállított természetes savakkal és olajokkal is szembe néz, sok más károsodási formával együtt. Ha egy réteg belső bevonatot ad hozzá az autóhoz, akkor a bőr, a műanyag és a szövet gyári állapotot tarthat fenn. Éppen ezért az ONYX Coating számos belső ápolási terméket is kínál, hogy autója belülről ugyanolyan szép legyen, mint kívülről.

Milyen gyakran kell bevonni az autó belsejét?

Az autó belsejének bevonatát évente kb. Ennek oka az, hogy az autó belseje minden nap lényegesen több érintkezésbe kerül, mint a külső. Így gyakrabban kopik és dörzsölődik. Egy egyszerű egyszeri egyszeri alkalmazás azonban évente egyszer elegendő ahhoz, hogy a belső tér vadonatúj legyen az elkövetkező években. Az átlagos részletekkel az ONYX bevonat minden alkalommal gyárilag újként fogja tartani autója belsejét, függetlenül a napi kopástól.

Védd Az Autód
a Világ első #1 N1
Bevonat termékkel

© Onyx 2024. All Rights Reserved. Privacy and GDPR | Garancia Terms and Conditions

×

Enquire Now!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.