Onyx Coating Termék Információk

ÁPOLÁSI UTASÍTÁSOK

Gratulálunk!

Autója mostantól védett a világ vezető nano kerámiájával.

Az ONYX COATING védi a gyári átlátszó bevonatot, védelmet nyújt az elemekkel szemben, és folyamatosan újszerű megjelenést kölcsönöz a járműnek.

Az ONYX BEVONAT hatásának maximalizálása és a befektetés hosszú távú biztosítása érdekében bemutatunk néhány alapvető karbantartási lépést az új bevonat/ppf ápolásával kapcsolatban.

Egyszerű gondossággal az ONYX BEVONAT -ot elkövetkező években is értékelni fogja.!

MIT TEGYEN, ÉS MIT NE!

Autómosók:
Otthoni mosás:
Autómosók:
Otthoni mosás:

A kikeményedési folyamat

A kikeményedési idő 2-3 hét, a környezeti körülményektől, például a páratartalomtól és a hőmérséklettől függően. Ez idő alatt kerülni kell a következőket:

Az autó mosása otthon

ONYX COATING rendkívül sima, ez azt jelenti, hogy a legtöbb dolog feloldódik és lehúzza

ONYX COATING’s öntisztító hatása. A bevonat minimalizálása (különösen száraz kendővel) biztosítja a bevonat hosszú élettartamát. A száraz madárürülék, bogarak és a fa nedve alkoholos oldószerekkel feloldható, és nedves mikroszálas törlőkendővel letörölhető.

Mosás
 1. A legjobb eredmény érdekében az autót kéthetente kell mosni, hogy elkerüljék a túlzott szennyeződést. Ajánlott csak kevés sampont  használni.
 2. Használjon 2 vödrös technikát a kíméletes autó mosásához.
 3. Kerülje a nagy teljesítményű kefés autómosókat és a magas PH-értékű tisztítószereket.
 4. Kerülje a közvetlen napfényben történő mosást, hogy minimálisra csökkentse a csíkokat és a vízfoltokat.
 5. Mossa felülről lefelé, hagyja a legpiszkosabb részeket utolsónak, hogy elkerülje a keresztszennyeződést.
 6. A kerekekhez külön sampont és szivacsot/kesztyűt/kendőt használjon a keresztszennyeződés megelőzése érdekében.
A mosás módszerei

1. Normál otthoni mosás:
Használjon habpisztolyt (opcionális) vagy mikroszálas mosókesztyűt az autó samponozásához. Öblítse le- nagynyomású mosóval (opcionális) vagy locsolóval. Szárítsa meg tiszta mikroszálas törlőkendővel.

2. Önkiszolgáló autómosókban permetezés és mosás:
Válassza ki a nagynyomású sampont. Szórja fel a sampint (soha ne használja a mellékelt ecseteket, különösen a fényezésre!). Öblítse le az autót a nagynyomású öblítővel. Szárítsa meg tiszta mikroszálas törlőkendővel.

3. Autómosók:
Csak érintésmentes autómosók. Soha ne használjon autómosóban kefét! Soha ne válassza a „wax” opciót. 

Szárítás
 1. Mindig teljesen szárítsa meg, és soha ne hagyja „levegőn” megszáradni. A csapvíz ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek lerakódásokat hagyhatnak, és vízfoltokat hozhatnak létre. Ezeket 50/50 ecetes oldattal vagy vízfolt eltávolítóval távolíthatja el.
 2. A legjobb eredmény érdekében csak minőségi mikroszálas törlőkendőt használjon, és kerülje az agresszív törlést, lehetővé téve az anyag felszívja a vízet
Folteltávolítás​
 1. Soha ne használjon agresszív termékeket a bevonat fényesítéséhez vagy a felületi szennyeződések eltávolításához.
 2. Soha ne használjon túlzott erőt a foltok eltávolításához.
 3. A madarak ürülékét, kátrányát, nedvét stb. A lehető leghamarabb el kell távolítani, hogy elkerüljük a bevonat ideiglenes elszíneződését vagy megkeményedését. A madarak ürülékéből visszamaradt folt néhány nap alatt lebomlik anélkül, hogy befolyásolná a bevonatot.
Mosás után
Automatizált mosás
Bőr- és szövetkarbantartási program​
 1. A legjobb eredmény érdekében minden bőr/vinil felületet kéthetente bőrvédővel kell bevonni, hogy elkerülje a szennyeződések felhalmozódását és pótolja a természetes olajokat.
 2. Porszívózza rendszeresen a szőnyegeket, és szükség esetén használjon szőnyeg- és textíl tisztítót ha szükséges.
 3. Azonnal törölje le a kiömlött anyagokat bőrről, vinilről vagy szövetről.
Éves ellenőrzések

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

  • Az Onyx Coating garantálja, hogy az Onyx CoatingTM fényezésvédelem megfelelő alkalmazásával az Onyx CoatingTM által jóváhagyott/hivatalos partner jármű fényezése védett marad a következők ellen:
 • Oxidáció
 • Fényesség elvesztése
 • UV károsodás
 • Savas eső
 • Fényezés krétásodása

Ha kimutatható, hogy bármelyik kezelt fényezés káros hatással van az ilyen körülményeknek való kitettségre vagy a normál használatra, amit a fényes fény elvesztése is bizonyít, és feltéve, hogy a jelen jótállás alább említett feltételei teljesülnek, akkor az ilyen feltételek az Onyx CoatingTM, a regionális forgalmazó és/vagy annak jóváhagyott/felhatalmazott partnerei ingyenesen megjavítják vagy megtisztítják (választása szerint), akik fenntartják a jogot arra, hogy a sérült terület újrafényezése előtt professzionális felületfelújítással/polírozással kísérletezzenek a javításokkal.

Alkalmazható járművek és lefedettségi időszak

Lefedettségi időtartam akár a véglegesig, ha az éves karbantartási követelmények teljesülnek. (Lásd: Éves ellenőrzés). Az éves szervizelés elmulasztása visszavonhatatlanul megszünteti a garanciát.

Graphene Termékek:

Graphene Pro Végleges garancia

Graphene Végleges garancia

Quartz Termékek:

Quartz Pro 5 Év garancia

Quartz 3 Év garancia

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK
 
 1. A 3 hónaposnál idősebb járműveken az alkalmazás előtt gépi polírozást kell végezni egy certifikált partnerrel. Az újabb járművek polírozást is igényelhetnek, ha a certifikált partner ezt tanácsolja.
 2. A felület károsodása / javítása (pl. Balesetjavítás) esetén a járművet 30 napon belül a tulajdonos költségére egy certifikált partnerhez  kell vinni, hogy újra kezeljék a javított területen.
 3. Ha termék újbóli alkalmazása szükséges (pl. Gépjármű-baleset), Ön vagy biztosítója köteles újratelepítési díjat fizetni, amelyet a certifikált partner  határoz meg.
 4. A jármű külső festését rendszeresen karban kell tartani és mosni, az Onyx CoatingTM ajánlásoknak megfelelően, hogy megelőzze a szennyeződést (kéthetente). Mosás után ügyeljen arra, hogy ne hagyjon vizet száradni a bevont felületen, különösen az alkalmazás utáni első két (2) héten. Abban az esetben, ha járművét magas ásványianyag-tartalmú víz („kemény” vagy „lágy” víz) éri, mint például egyes automatikus autómosók, öntözőrendszerek vagy csapvíz bizonyos helyeken, akkor minden bevont területet le kell öblítenie,mikroszálas kendővel mielőbb szárítsa meg. A száradni hagyott víz látható karikákat képezhet, amelyeket ecettel kell letörölni, a lehető leghamarabb el kell távolítani az ásványi lerakódást.
 5.  Az ügyfél vállalja az Onyx CoatingTM termékek további alkalmazását a járművön az Onyx CoatingTM vagy a certifikált partner  ajánlása szerint.
 6. Az első ellenőrzést az Onyx Coating Certifikált Partnernek  kell elvégeznie az alkalmazás dátumától számított 60 napon belül, hogy megerősítse a helyes alkalmazást.
Kizárások:
 1. Ha a tulajdonos úgy ítélte meg, hogy gondatlan, hanyag volt, vagy elmulasztotta a megfelelő módon karbantartani a külső fényezett felületet.
 2. A fényezett  felület vagy a nem megfelelő specifikáció, az anyag vagy a kivitelezés más, kezelt részének meglévő károsodása a járműgyártó, a kereskedés, a harmadik fél beszállítója vagy módosítója, vagy az Onyx Coating TM által nem engedélyezett professzionális partnerek részéről.
 3. A bevont felület sérülése helytelen kézi mosási technika, automatikus autómosók, kefék vagy szennyezett mosóeszközök miatt, amelyek kopást okozhatnak, vagy az Onyx Coating TM által nem engedélyezett harmadik fél által okozott károk.
 4. Körkörös nyomok, kopások, karcolások, karcolások, horzsolások a fényezett felületen.
 5. Vízfoltok – A vízfoltokat kemény víz okozza (ásványi lerakódások), amelyek a fényezésen megszáradva foltot hagyhatnak.
 6. Sikertelen átlátszó bevonat – hámlás, fátyolozás és fakulás, vagy bármilyen a jármű fényezése miatt kialakult hiba, amelyekre a járműgyártó garanciája vonatkozik.
 7. Ütközés, baleseti kár, rongálás, rosszindulatú kár, tűz, jégeső, árvíz, kövek, ütközés, felszíni rozsda, vasúti por, fizikai sérülés, festékszórás, vízmarás vagy a jármű gyártójának hibái, vagy a gyártó vagy kereskedés nem megfelelő védelme.
 8. Olyan területek, amelyeket fényezés után nem megfelelően javítottak.
 9. Bármilyen időveszteség amikor a gépjármű használata nem lehetséges, mert  az ellenőrzés vagy kezelés alatt áll, vagy mert érintésmentes mosást kell választani. Soha ne használjon autómosót kefével.
 10. Az Általános Szerződési Feltételeket nem tartják be: Rendellenes és durva vegyi anyagoknak való kitettség, A sérült részek javításának elmulasztása. A jármű módosításai (pl. Tükör, tetőcsomagtartó, DVD -szerelés stb.) Okozott károk, Nem kezelt területek az Onyx CoatingTM termékekkel és Bármilyen igény a szokatlan légköri körülmények által okozott károkra vonatkozóan, beleértve a jégesőt, a sószórást vagy a vegyi anyagokat.
 11. Színváltás a nem eredeti gyártó által fényezett(újrafényezett) elemek esetében.
 12. A garancia nem terjed ki a kődarabolásra, a rendellenes kémiaianyag ráömlésre, a kezeletlen elemek javítására vagy cseréjére, karcolásokra, horzsolásokra, gyártási hiányosságokra vagy festékhibákra, mint például a festék pelyhesedése, hámlása, idegen anyag a festékben, narancsosodás vagy a bevonat leválása. A fent felsorolt elemeken kívül a Nano Shield nem garantált a rovar, a fa nedv, a madárürülék vagy a denevér ürülék ellen.
 13. Bármilyen követelés az Onyx CoatingTM termék alkalmazása során már fennálló ügyekkel kapcsolatban, Bármely Onyx CoatingTM termékre vonatkozó követelés, amelyet nem az Onyx CoatingTM jóváhagyott/meghatalmazott partnerei alkalmaznak, Bármilyen követelés, amely az ügyfél nem megfelelően karbantartja a járművet, Bármilyen követelés a vandalizmus vagy a járművel kapcsolatos baleset következtében, Bármilyen igény a gyártó hibáival kapcsolatban, Bármilyen követelés, amely a járműnek a gyártói ajánlásokkal ellentétes módon történő üzemeltetéséből ered.
 14. Bármilyen kártérítési igény, amely a jármű versenyen vagy motoros sporteseményen történő használatából, vagy ha a járművet strandon vagy terepjáró körülmények között használják, vagy csónakok vagy más tengeri hajók indításából ered hajók nem alkalmi rekreációs célokra, Bármely állítás a haszongépjármű rakterére vonatkozóan, Bármilyen követelés olyan járművel kapcsolatban, amely a szokásos elhasználódástól eltérő volt, Minden olyan állítás, ahol a járművet nem az Onyx CoatingTM  említett utasításokkal összhangban karbantartott, valamint a Szokatlan légköri körülmények által okozott károkra vonatkozó követelések, beleértve, de nem kizárólagosan a jégesőt, a sópermetet vagy a vegyi anyagokat.
 15. Bármilyen követelés a sav, festékek, tinták, által okozott károk tekintetében, gumi, festék és kenőanyagok, maró vagy maró anyagok, Bármilyen igény a közművek  területére vonatkozóan, Bármilyen igény a jármű bármely olyan területére vonatkozóan, amelyet nem kezeltek a megfelelő Onyx CoatingTM termékkel, vagy az ügyfél kérés, Bármilyen követelés, amely az utángyártott alkatrészek és/vagy kiegészítők, beleértve korlátozás nélkül tükröket, csomagtartókat és sárvédőket, beszereléséből származik, Bármilyen igény a felszíni rozsdával, a burkolatok és gumi díszlécek vagy díszek alatt beszorult nedvesség okozta rozsdakárosodással kapcsolatban, Bármi kártérítési igény a cigaretta vagy szivar égése által okozott károk tekintetében, és Bármilyen követelés a rozsdával kapcsolatban, amely a jármű ablakvonala felett jelenik meg.
 16. Bármilyen követelés a festési minőség romlása miatt, amelyet a személygépjárművek festésének tisztítására kereskedelmi forgalomban kapható tisztítószerek használata okoz,  hámlásával kapcsolatos bármely igény, valamint a szakadással vagy a jármű belső felületeinek feltépése.
Éves ellenőrzések:
A felelősség határa (követelések):
 1. Az éves ellenőrzéseket egy certifikált partnernek kell elvégeznie,  az utolsó szerviz évfordulóját megelőző vagy azt követő 30 napon belül.
 2. A certifikált partner  meghatározott díjat számítanak fel az éves ellenőrzésért, amely magában foglalja a külső mosást, decontaminálást, fényességmegújítást és ellenőrzést.
 
 1. A jelen feltételek és feltételek alapján felmerülő vitákra a német jog az irányadó, az érintett felek megállapodnak abban, hogy alávetik magukat az adott ország joghatóságának.
 2. Az éves ellenőrzések e-mailben történő emlékeztetése udvariasság, és ha nem kapja meg, nem elfogadható oka annak, hogy elmulasztja az ellenőrzést.
Definíciók

Jóváhagyott / certifikált partner – Önállóan működő és működtetett vállalkozás / társaság, amelyet az Onyx CoatingTM vagy az engedélyezett forgalmazó engedélyezett az Onyx CoatingTM termékek alkalmazására.

Az igényléshez lépjen kapcsolatba a Jóváhagyott/certifikált partnerrel.

Földrajzi korlátok:

Az Onyx CoatingTM csak a Németország és az Európai Unió országaiban nyújt garanciális fedezetet. Ha ezeken a területeken kívül tartózkodik, kérjük, érdeklődjön a helyi forgalmazónál vagy a jóváhagyott/certifikált partnernél az általuk nyújtott garanciákról.

Védd Az Autód
a Világ első #1 N1
Bevonat termékkel

© Onyx 2024. All Rights Reserved. Privacy and GDPR | Garancia Terms and Conditions

×

Enquire Now!

 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.